Okulumuz Hakkında

Topsöğüt İlkokulu Bünyan /KAYSERİ
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini ön planda tutan, kalite anlayışı ile Demokratik, Laik ve Atatürkçü eğitim sisteminin bütün imkanlarını kullanarak sürekli ve çağdaş bir eğitim sistemi sunmaktır. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna; Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

MİSYON

Velilerimizle işbirliği içerisinde, Atatürk ilke ve inkılaplarına, Anayasamızda ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine ve Türk Milletinin milli ve manevi değerlerine bağlı, özgüveni yüksek, başarıyı ödül gören, öğrenmeyi öğrenen, sürekli gelişime inanan öğrenciler yetiştirmektir

Öğretmen

Pansiyon bulunmamaktadır.

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kayseri´ye 65 km, Bünyan İlçe merkezine 24 km uzaklıktadır. Kayseri ve Bünyan dan gidiş geliş yapma imkanı vardır. Ulaşım problemi yoktur.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mahalle (köy)